Activiteiten

Terug naar school

Binnen de gemeente Edam-Volendam worden verschillende activiteiten georganiseerd. Hieronder vindt u een overzicht de verschillende organisaties die activiteiten aanbieden.

Voor professionals

Staat uw organisatie hier niet bij, maar heeft u hier wel interesse in? Neem dan contact met ons op via: CJG@Edam-Volendam.nl

◊ Club en Buurthuiswerk

Logo CBWDe Stichting Club en Buurthuiswerk Edam-Volendam is een instelling voor sociaal-cultureel werk voor alle leeftijdgroepen en alle mogelijke doelgroepen. Het aanbod van het CBW vindt u op: www.desingeledam.nl of www.cbw-volendam.nl

 

◊ Zwembad de Waterdam

Logo waterdamZwembad de Waterdam is een uitgebreide sport- en recreatievoorziening met een breed assortiment aan diensten. Van zwangerschapszwemmen tot (groot) ouder en kind zwemmen, van zwemlessen tot senioren zwemmen, voor elke leeftijd en mobiliteitsgroep is een aanbod. 


Hier kunt u meer informatie downloaden over:

Voor meer informatie en het complete aanbod kunt u terecht op www.waterdam.nl.

◊ Aangepast sporten

Aangepast sporten

◊ Billy's Sportkeuzetest

Een sportkeuzetest is handig om er achter te komen welke sport goed bij je kind past of welke sport je kind leuk vindt. De afgelopen periode zijn er veel vragen bij Sport-Koepel binnen gekomen m.b.t. een sportkeuzetest. Vandaar dat we hebben besloten om een eigen sportkeuzetest te maken en deze is vernoemd aan onze mascotte Billy de Beer! Billy staat namelijk synoniem voor onze sportstimuleringsprogramma's en dus ook voor deze sportkeuzetest. Lees meer ..

Hulp nodig of vragen?