Cursussen: Zwanger

De kwaaltjes en pareltjes van je zwangerschap

Onderstaand vindt u alle cursussen en trainingen die te maken hebben met het thema 'zwangerschap'. 

De Online Beval Fit van de YVLO

Om toch voorbereid te zijn op de bevalling bieden we vanuit de GGD Zaanstreek-Waterland een online-cursus van de YVLO aan. We hebben de inhoud van de cursus goed bekeken en zijn er enthousiast over. Het biedt goede informatie en tips als voorbereiding op de bevalling, maar er zitten geen fysieke oefeningen bij. Lees meer.

ZwangerFit: ‘Ontspannen zwanger en voorbereid bevallen’

Ben je zwanger en wil je ontspannen blijven tijdens je zwangerschap? Misschien is de cursus ‘Ontspannen zwanger en voorbereid bevallen’ van GGD Zaanstreek-Waterland dan iets voor jou! Deze cursus is een combinatie van ontspanning, training en coaching. Het is een praktische no-nonsense cursus. Lees meer.

Individuele zwangerschapsbegeleiding

Individuele zwangerschapsbegeleiding is voor zwangere vrouwen die door een bijzondere reden niet mee kunnen doen aan een groepscursus. Het is een product op maat. Lees meer.

Informatieavond over borstvoeding

Ben je zwanger en denk je erover om borstvoeding te gaan geven aan je kindje? Kom dan naar de informatiebijeenkomst over borstvoeding die het ZMC en de GGD samen organiseren. Lees meer.

Workshop Voorbereid bevallen

Een gezonde leefstijl tijdens je zwangerschap is goed voor jou en je baby. Hoe doe je dat? En hoe bereid ik me voor op de bevalling? Als je deze vragen hebt, dan is de workshop ‘Voorbereid bevallen’ van GGD Zaanstreek-Waterland iets voor jou. Lees meer.

Workshop met partner: De bevalling en daarna

Naast fit en actief blijven tijdens de zwangerschap, wil je misschien  goed  inzicht  krijgen wat er allemaal speelt rond de bevalling en het aanstaand ouderschap. Dan is de  workshop ‘De bevalling en daarna’ iets voor jou en je partner, die GGD Zaanstreek-Waterland organiseert. Lees meer.

Hulp nodig of vragen?