Jeugdgezondheidszorg tijdens mijn zwangerschap

family

Een van de onderdelen binnen Centrum Jong is de Jeugdgezondheidszorg. Medewerkers van GGD Zaanstreek-Waterland doen dat voor de gemeenten in de Zaanstreek.

Als ouder wil je er zeker van zijn dat je kind zich goed ontwikkelt. Daarom staan de groei, gezondheid, ontwikkeling, gedrag, opvoeding en verzorging centraal bij onze gesprekken. Onze jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen volgen de ontwikkeling van je kind. Vanaf de geboorte tot hij of zij 18 jaar is. Daarvoor heb je tot ongeveer het vierde jaar van je kind afspraken op het consultatiebureau bij de Jeugdgezondheidszorg van de GGD. Als je kind ouder is, zijn er afspraken bij de jeugdverpleegkundige of -arts op school of in Centrum Jong. Soms komen we bij je thuis op bezoek. Bijvoorbeeld als je baby net geboren is of als je extra vragen hebt.

Bezoek een inloopspreekuur voor vragen aan de Jeugdverpleegkundige. Op sommige locaties kun je hier alle vragen stellen over kinderen van 0-18 jaar, bij andere locaties is het alleen voor kinderen van 0-4 jaar.
Bekijk de actuele inloopspreekuren.

Hulp nodig of vragen?