Vakantieouders gezocht!

Winter

Heeft u ook wel eens gedacht: “Geld heb ik vele malen gedoneerd, ik zou zo graag zelf eens iets willen doen voor een kind dat het moeilijk heeft…..” ? Dat kan! U hoeft er geen verre reis voor te maken, want het kind komt naar u toe. U geeft het een fijne vakantie en uzelf misschien een rijker gevoel. En ja natuurlijk hebt u het in zich! Houdt u van kinderen, heeft u een warm, veilig plekje voor hen om te slapen en wilt u wat tijd vrijmaken, dan is het vast iets voor u!

Veel kinderen leven in gebroken gezinnen en zijn vaak op zichzelf aangewezen. Juist deze kinderen van 5 tot 14 jaar hebben het nodig om even uit hun dagelijkse omgeving weg te zijn en op verhaal te komen. Zo ervaren zij dat het ook anders kan en groeit hun vertrouwen in een betere toekomst. U staat er niet alleen voor; medewerkers van Pax Kinderhulp begeleiden de kinderen tijdens de reis en zijn er voor u tijdens de vakanties om u met raad en daad bij te staan.

Heeft u interesse en/of vragen, dan kunt u een afspraak maken voor een bezoek bij u thuis of bezoek onze stand op de ideële kerstmarkt op 17 december in de Grote Kerk in Edam en wij zullen al uw vragen beantwoorden.

Wilt u meer weten over het gastouderprogramma van Pax Kinderhulp, kijk dan op onze website www.paxkinderhulp.nl of e-mail naar Wendy.Baart@quicknet.nl

Voor originele bron: http://www.groot-waterland.nl/2016/12/10/vakantieouders-gezocht-voor-een-kind-in-edam-volendam/