Leer kijken door de ogen van je kind

familie-sad

ONLINE TRAINING ‘LEER KIJKEN DOOR DE OGEN VAN JE KIND' - AAN ALLE GESCHEIDEN OUDERS

Voor ouders die uit elkaar willen, gaan of zijn

Wil jij leren hoe je de pijn als gevolg van de scheiding voor jullie kind(eren) kunt beperken? Dat kan door het volgen van de online training ‘Voor alle gescheiden ouders’. Deze training bestaat uit 6 modules en bevat tips en verhalen van kinderen, video’s en adviezen van kindertherapeut Marsha Pinedo en een werkboek met oefeningen. Bij de training krijg je het e-book ‘Aan alle gescheiden ouders’ cadeau.

De online training geeft handvatten om jezelf en jullie kind zo goed mogelijk te begeleiden tijdens en na het scheidingsproces. Na het volgen van deze online training heb je geleerd:

  • Wat er écht in jullie kind omgaat, zodat jullie kind zich gezien en gehoord voelt.
  • Hoe je bijdraagt aan het welzijn en geluk van jullie kind door te handelen vanuit je rol als ouder. En niet vanuit je rol als (gekwetste) ex-partner.
  • Hoe je jullie kind de vrijheid geeft om openlijk van jullie allebei te houden, waardoor jullie kind zo min mogelijk negatieve gevolgen ervaart van de scheiding.

Inhoud online training

Deze online training bestaat uit 6 modules: Het Gesprek, Veranderingen, Communicatie, Loyaliteit, Nieuwe Partners en Rechten. Wij raden je aan de hele training te volgen. De modules zijn ook los te volgen. Je kunt de training thuis volgen, op je eigen tempo.

Bij elke module krijg je:

  • 1 video met tips en adviezen van Marsha Pinedo, kindertherapeut en oprichter Villa Pinedo
  • 1 video met ervaringen van 14 kinderen met gescheiden ouders
  • Een werkboek, zodat je deze kennis meteen in praktijk kan brengen
  • Een hoofdstuk uit het boek 'Aan alle gescheiden ouders'
  • Keep-on-track begeleiding via e-mail

Je kunt de training kosteloos volgen dankzij een bijdrage van de gemeente. Als je de naam van jouw gemeente invult op de aanmeldpagina verschijnt er een pop-up met een actiecode. Als je die invult, dan kun je meteen aan de slag!  Klik HIER om naar de aanmeldpagina van de online training te gaan.

Hulp nodig of vragen?